25 مهر؛ تیتر یک روزنامه‌های ورزشی صبح ایران


 

  • 25 مهر؛ تیتر یک روزنامه‌های ورزشی صبح ایران
    25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران 25 مهر؛ صفحه اول روزنامه‌های ورزشی صبح ایران



تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره «کتاب و رسانه»


 

  • تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره «کتاب و رسانه»

    به گزارش ایسنا به نقل از  ستاد خبری بیست و هفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، هجدهمین جشنواره «کتاب و رسانه» با هدف افزایش توجه به کارکردهای رسانه در حوزه نشر و ترویج کتاب‌خوانی هم‌زمان با بیست و هفتمین دوره هفته کتاب برگزار می‌شود.

    این جشنواره تلاش می‌کند با بهره‌گیری از دانش و تجربه فعالان خبره دو حوزه رسانه و کتاب، آثار رسانه‌ای انتشاریافته در زمینه کتاب و نشر را بررسی کند.

    شناسایی، معرفی و تقویت حضور و فعالیت خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، عکاسان و برنامه‌سازان حوزه‌ کتاب، افزایش سطح تولید و سطح کیفی آثار مرتبط با حوزه کتاب در رسانه‌های کشور، تقویت فرهنگ عمومی و فرهنگ مکتوب جامعه از طریق افزایش سطح فرهنگ مطالعه در کشور و پرورش، یاری‌رسانی و تقویت متخصصان حوزه کتاب در رسانه‌ها از جمله اهداف این دوره از جشنواره کتاب و رسانه عنوان شده است.

    هجدهمین جشنواره کتاب و رسانه در سه بخش «رسانه‌های نوشتاری» (مطبوعات کاغذی، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری دارای مجوز) شامل تیتر، خبر، گفت‌وگو، گزارش، طنز، یادداشت و مقاله مطبوعاتی، مقاله و نقد تخصصی، عکس، کاریکاتور و گرافیک کتاب، «رسانه‌های دیداری و شنیداری» (تلویزیون و رادیو و آثار صوتی و تصویری رسانه های برخط دارای مجوز) شامل تیتر، خبر، گزارش خبری و موضوعی، گفت‌وگو و میزگرد، طنز، داستانی و نمایشی (کتاب صوتی در رادیو و تلویزیون)، برنامه ترکیبی، مستند تلویزیونی، پویانمایی و برنامه عروسکی، مواد تبلیغی (آنونس، نماهنگ، تیزر و...) و   «تولید محتوا در صفحه‌های تخصصی شبکه‌های مجازی» شامل معرفی کتاب، یادداشت و نقد، گفت‌وگو، گزارش و خبر برگزار می‌شود.

    بر اساس فراخوان اعلام‌شده از سوی دبیرخانه هجدهمین جشنواره کتاب و رسانه، آثاری که در محدوده زمانی اول مهر ماه سال 1397 تا پایان شهریور 1398 در رسانه‌ها منتشر شده‌باشند در این دوره از جشنواره می‌توانند شرکت کنند. همچنین آثار باید در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دیگر رسانه‌های معتبر کشور (دارای مجوز) یا یکی از صفحه‌های تخصصی و دارای هویت مشخص در شبکه‌های اجتماعی یا پیام‌رسان‌ها منتشر شده باشند.

     هر فرد می‌تواند با حداکثر 9 اثر در بخش‌های مختلف جشنواره به دل‌خواه خود شرکت کند.

     امسال برای نخستین‌بار در بخش‌های عکس، کاریکاتور، گرافیک، فیلم مستند، پویانمایی و مواد تبلیغی، بخش شرکت‌کنندگان آزاد نیز در نظر گرفته شده‌است.

    مطابق این فراخوان، در بخش «رسانه‌های دیداری و شنیداری» ارائه تصویر گواهی پخش اثر با قید تاریخ پخش که به امضای مدیر گروه یا مدیر پخش شبکه رسیده‌باشد، الزامی است.

    علاقه‌مندان برای شرکت در هجدهمین جشنواره «کتاب و رسانه» تا پایان وقت اداری 4 آبان‌ماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی resaneh.ketab.ir آثار خود را در قالب‌های اعلام شده برای هر بخش، ارائه و با تکمیل فرم مربوط، در این دوره از جشنواره شرکت کنند.

    دبیرخانه هجدهمین جشنواره «کتاب و رسانه» در تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان فلسطین جنوبی و برادران مظفر، شماره 1080، طبقه دوم، روابط عمومی موسسه خانه کتاب واقع است. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های 66414871 و 66966212  تماس بگیرند.

    آیین پایانی هجدهمین دوره جشنواره «کتاب و رسانه» و معرفی برگزیدگان، هم‌زمان با بیست وهفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در آبان 1398 برگزار خواهد شد.




تبلیغات در فضای مجازی ساماندهی می‌شود


 

  • تبلیغات در فضای مجازی ساماندهی می‌شود

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارگروه اطلاع‌رسانی و تبلیغات در فضای مجازی برای بازطراحی قوانین و مقررات و ساماندهی تبلیغات در فضای مجازی، شفافیت و انتشار اطلاعات فعالان فضای مجازی و استفاده از ابزارهای نوین و خلاقانه در فعالیت‌های تبلیغاتی، فعالیت خود را آغاز کرد.

    احسان الله‌ حجتی، مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی در نخستین نشست این کارگروه، مشارکت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی در این طرح و نظارت فراگیر بر تبلیغات مجازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: این کارگروه برای ساماندهی تبلیغات در فضای مجازی در سه سطح، ابتدا شیوه‌نامه و چارچوب قانونی مورد نیاز را با محوریت قوانین و مقررات موجود تنظیم و ضمن اعلام فضاهای تبلیغاتی مُجاز با بهره‌گیری از شیوه‌ها و ابزارهای مناسب اطلاع‌رسانی، روند پایش و نظارت قانونی بر تبلیغات در فضای مجازی از طریق درگاه الکترونیک، عملیاتی خواهد شد.

    او افزود: در آینده‌ای نزدیک و با اجرای طرح بکارگیری سامانه نظارت بر آگهی‌های فضای مجازی که برای جلوگیری از انتشار محتوا و خدمات تبلیغاتی ناسالم و ناایمن در فضای مجازی و شبکه‌های مجازی اجتماعی اینترنت‌ پایه و نظارت بر تولید و توزیع محتوا و خدمات سالم الگوسازی شده است، متقاضیان فعالیت‌های تبلیغاتی در فضای مجازی باید در این سامانه ثبت‌نام و با دریافت مجوزهای لازم، فعالیت کنند و این دفتر نیز مطابق قانون با فعالان در این حوزه تعامل می‌کند.

    متخصصان و کارشناسان حاضر در این نشست، ضمن تاکید بر نقش موثر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در عرصه مجازی، روند تحولات جاری و آتی فضای مجازی و تأثیرات آن در حوزه فرهنگ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

    توسعه سامانه‌های فرهنگی در فضای نوین رسانه‌ای، متناسب‌سازی ساختار مدیریتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تحولات فضای مجازی، ارتقای محتوایی موضوع فرهنگ و هنر در فضای مجازی، توسعه کسب و کارهای فرهنگی و اطلاع‌رسانی و تبلیغات در فضای مجازی ازجمله برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ارتقای نقش این وزارتخانه در فضای مجازی عنوان شده است.

    دبیرخانه این کارگروه‌های 5گانه به صورت متمرکز در مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دایر شده است.




در دنیا در هر 40 ثانیه یک خودکشی اتفاق می‌افتد


 

  • در دنیا در هر 40 ثانیه یک خودکشی اتفاق می‌افتد
    آفتاب‌‌نیوز :

    محمدباقر صابری ظفرقندی مدیرگروه اعتیاد دانشکده علوم رفتاری در نشست خبری به مناسبت هفته بهداشت روان با اشاره به موضوع خودکشی اظهار داشت: پرس و جو کردن از افکار خودکشی در ذهن کودکان و بزرگسالان منجر به خودکشی فرد نمی‌شود و این موضوع متفاوت از این است که رسانه‌ها به بیان خبرهایی که مربوط به خودکشی افراد است بپردازند.

    وی ادامه داد: موظف هستیم از افکار پنهان افراد افسرده‌ای که احتمال خودکشی در انها وجود دارد آگاه باشیم اما این مجوز را نداریم که نمونه‌های آن را در رسانه‌ها پررنگ کنیم.

    مدیرگروه اعتیاد دانشکده علوم رفتاری با اشاره به دلایل بروز خودکشی در افراد خاطرنشان کرد: ریشه افکار خودکشی و اقدام به آن متعدد است اما شایع‌ترین آنها اختلالات افسردگی و خلقی است و اگر کسی خود را شاد نشان داد به این معنا نیست که افکار خودکشی در وی وجود ندارد.

    ظفرقندی افزود: ریشه انگیزه اصلی مصرف مواد مخدر رسیدن به احساس لذت و شادی است وقتی در جامعه شادی‌های مشروع را کم می‌کنیم به تبع آن افراد به سمت موادی که شادی کاذب ایجاد می‌کند می‌روند و مواد مخدر به عنوان یکی از مواد پرخطر برای ایجاد شادی کاذب است.

    وی با بیان اینکه اعتیاد برای کسب لذت است، گفت: در ادامه آن فرد دچار گرفتاری‌های فردی و خانوادگی می‌شوند.

    رئوف قیومی استادیار دانشکده علوم رفتاری با اشاره به اینکه در هر 40 ثانیه در دنیا یک خودکشی اتفاق می‌افتد گفت: درج اخبار مربوط به خودکشی در رسانه‌ها شرایط خاصی دارد اول اینکه نباید این اخبار با جزئیات آن منتشر شود و یا چنین خبرهایی در صفحه اصلی رسانه‌ها قرار گیرد.

    وی با انتقاد از درج خبرهایی با عنوان ناکامی فرد در خودکشی گفت: خودکشی کامیابی نیست که فردی در انجام آن ناکام بماند و درج چنین عنوانی ناصیحح است و یا ساخت فیلم در خصوص خودکشی اثر بدی به همراه دارد.

    استادیار دانشکده علوم رفتاری با اشاره به تفاوت نشاط و شادی خاطرنشان کرد: شادی با هیجان و خنده همراه است و ممکن است حتی شادی کاذب باشد.

    قیومی یادآور شد: نشاط احساس رضایتمندی اصیل و پایدار است و ایجاد آن نیازمند زمان است و آنچه که ما به آن احتیاج داریم نشاط است در حالی که شادی ممکن است کاذب و زودگذر باشد.




مصرف شیر از بیماری‌های مزمن پیشگیری می‌کند


 

  • مصرف شیر از بیماری‌های مزمن پیشگیری می‌کند

    به گزارش خبرنگار مهر، بررسی مطالعات نشان می‌دهد بین مصرف شیر در طول بارداری و وزن نوزاد به هنگام زایمان، قد و میزان تراکم استخوان در دوره کودکی ارتباط مثبت وجود دارد. به علاوه، مصرف روزانه شیر و محصولات لبنی در دوره سالمندی موجب کاهش خطر شکستگی استخوان و سارکوپنی (کاهش توده عضلانی بر اثر پیری) می شود.

    در این مطالعه به بررسی نقش محصولات لبنی بر سلامت و پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی-عروقی، سندروم متابولیک، سرطان روده یا مثانه، و دیابت نوع2 پرداخته شد.

    همچنین تاثیر شیر و محصولات لبنی بر رشد، تراکم معدنی استخوان، تشکیل توده عضلانی، و در طول بارداری و شیردهی هم مورد بررسی قرار گرفت.

    شیر و محصولات لبنی نه تنها حاوی چندین ماده مغذی هستند بلکه در تامین نیازهای تغذیه‌ای برای پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی (زینک)، سلنیوم، ویتامین A، ریبوفلاوین، ویتامین B12، و اسید پنتوتنیک نیز نقش دارند.

    محققان همچنین دریافتند مصرف بیشتر محصولات لبنی با کاهش خطر شکستگی مهره‌ها هم ارتباط دارد.

    با این حال در بررسی تفاوت بین مصرف کم محصولات لبنی در مقابل مصرف زیاد آن، هیچ رابطه‌ای بین مصرف محصولات لبنی و افزایش خطر مرگ و میر مشاهده نشد.

    مصرف محصولات لبنی کم چرب با کاهش ریسک سندروم متابولیک مرتبط است که از این دیدگاه حمایت می‌کند که مصرف محصولات لبنی نه تنها خطر بیماری‌های قلبی-عروقی را افزایش نمی دهد بلکه می‌تواند تاثیر حفاظتی هم داشته باشد.

    بعلاوه مشخص شده است مصرف نسبی این گروه از مواد غذایی با کاهش ریسک سرطان کلورکتال (راست روده) و سرطان مثانه مرتبط است اما هیچ ارتباطی با سرطان پروستات مشخص نشد.

    همچنین مطالعات نشان می‌دهد مصرف این نوع محصولات، بخصوص نوع کم چرب و ماست، با کاهش ریسک دیابت نوع2 مرتبط است.

    غنی سازی محصولات لبنی با فیتوسترول‌ها و اسیدهای چرب امگا3 می‌تواند راهبرد مناسبی برای بهبود علائم پرخطر کاردیومتابولیک باشد.