چاقی با 195 نوع عارضه همراه است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- چاقی با 195 نوع عارضه همراه است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه روز جهانی چاقی، با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد چاقی و در راستای مسئولیت اجتماعی، شهروندان تهرانی می توانند از «دهکده تغییر دنیای چاقی» بازدید کنند.
چاقی امروزه یک بیماری مزمن محسوب می شود و اولین گام جهت درمان هر بیماری مزمن تشخیص آن است. از دیگر سو، بسیاری از افراد دچار اضافه وزن یا چاقی فکر می کنند که این مسئله قابل کنترل نیست.
این گزارش می افزاید: اکنون همه می توانند با مراجعه به دهکده تغییر دنیای چاقی از وضعیت سلامتی خود آگاه شده و در صورت وجود چاقی از کارشناسان مربوطه مشاوره های لازم را دریافت نمایند.
در دنیای امروز، چاقی به عنوان یک بیماری مزمن شناخته می شود و یکی از بزرگ ترین معضلات جامعه در آینده عدم آگاهی از چاقی خواهد بود که در حال حاضر با راهاندازی این دهکده، هدف این است که معضلات چاقی به مردم معرفی شود و همه بدانند که چاقی یک بیماری است که باید جدی گرفته شود.
طی سال های اخیر چاقی در تمام دنیا به صورت تصاعدی در حال بالا رفتن است و چاقی با بیش از 195 عارضه گوناگون در ارتباط است.
دهکده تغییر دنیای چاقی، از 17 لغایت 19 مهر 98 در مجتمع ارگ تجریش برپا می شود.
تنها غذاخوردن موجب کاهش وزن می شود - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- تنها غذاخوردن موجب کاهش وزن می شود - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، اگر قصد کاهش مصرف غذای روزانه تان را دارید بهتر است تنها غذا بخورید چراکه تحقیق جدید محققان دانشگاه بیرمینگام بریتانیا نشان می دهد افراد در کنار خانواده و دوستان شان بیشتر غذا می خورند.
«هلن رادوک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم افراد در زمان غذاخوردن در کنار دوستان و اعضای خانواده شان بیش از زمانی که تنها هستند غذا می خوردند.»
مطالعات قبلی نشان داده افراد در زمان غذاخوردن همراه با دیگران بالغ بر 48 درصد بیشتر از زمانی که تنها هستند، غذا می خورند و زنان چاق در دورهمی های دوستانه بالغ بر 29 درصد بیشتر غذا می خورند.
در این مطالعه، محققان 42 مطالعه موجود مربوط به غذاخوردن دسته جمعی را بررسی کردند.
محققان عنوان می کنند غذاخوردن در کنار دوستان و اعضای خانواده بسیار لذت بخش است از اینرو غذاخوردن دسته جمعی در افزایش میزان غذاخوردن تاثیر می گذارد.
سالمترین تغذیه زائران پیاده/ لزوم نوشیدن مایعات کافی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- سالمترین تغذیه زائران پیاده/ لزوم نوشیدن مایعات کافی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
خبرگزاری مهر؛ گروه سلامت: با نزدیک شدن به اربعین حسینی(ع) و روانه شدن میلیون ها عاشق به سرزمین عراق برای زیارت عتبات عالیات با توجه به اینکه عزاداران سرور و سالار شهیدان اقدام به پیاده روی مسیر نجف تا کربلا میکنند یکی از نکات مهم رعایت بهداشت مواد غذایی در این ایام است.
در مسیر راهپیمایی بزرگ اجتماع عزارادان حسینی، مواکب و محل های بسیاری آماده پذیرایی و خدمت رسانی به این سیل عظیم هستند؛ اما نکته مهم در این مواکب بهداشت است، همچنین زائرین در طول مسیر باید به تغذیه خود توجه کافی نموده تا بتوانند مسیر این راهپیمایی را بدون هیچ مشکلی و با بالاترین درجه از معنویات سپری کنند.
عدم ابتلا به مسمومیت با رعایت موارد بهداشتی
مجید حاجی فرجی، متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص موارد بهداشتی که در طول مسیر راهپیمایی اربعین زائرین باید به آن توجه کرد، گفت: یکی از مسائل مهم در این راهپیمایی تغذیه است و با توجه به شرایط جوی کشور عراق که گرم است زائرین همواره باید مایعات و آب کافی بنوشند تا در طول مسیر دچار کم آبی نشوند.
این متخصص تغذیه با اشاره به استفاده زائرین از آب های معدنی اظهار داشت: به دلیل انتقال آلودگی های میکروبی، عفونی وانگلی که به راحتی از طریق آب و شربت های خنک قابل انتقال است؛ زائرین باید از مصرف این مایعات خودداری کرده و تا حد ممکن از آب های معدنی استفاده کنند. گفتنی است هر گونه آلودگی میکروبی می تواند فرد را دچار مسمومیت کند.
وی در ادامه بیان کرد: در طول این مسیر موکب های مختلفی آماده پذیرایی از زائرین هستند اما طبعا بیشتر غذاها با فرهنگ های مختلفی تهیه شده اند و امکانات تهیه این غذاها ممکن است بسته به شرایط موجود کم یا زیاد باشد؛ بنابراین به دلیل اطلاع نداشتن زائرین از شرایط تهیه طبخ غذا بهتر است که زائرین برای دریافت غذا به موکب هایی که موارد بهداشتی در آن ها رعایت می شود مراجعه کنند.
غذاهای سرخ کرده کمتر مصرف شوند
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه زائرین از مصرف غذاهای سرخ کرده و پر نمک خودداری کنند بیان کرد: امکان مسمومیت برای سالمندان و کودکان بیش از بقیه زائرین است؛ بنابراین این افراد همواره باید به تغذیه خود دقت بیشتری داشته باشند، همچنین افرادی که به فشار خون بالا مبتلا هستند از مصرف غذاهای سرخ کردنی که بیشتر مواقع به نمک آغشته هستند خودداری کنند.
وی در خصوص تغذیه بیماران خاص نیز چنین گفت: بیماران دیابتی و افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی و کلیوی هستند حتما قبل از سفر باید با پزشک خود مشورت کرده و در طول سفر داروهای خود را همراه داشته باشند؛ به خصوص افراد دیابتی که نیاز به تزریق انسولین دارند اقدام به نگهداری انسولین در جای خنک کنند.
نیاز به آموزش کافی در طبخ غذا
حاجی فرجی با اشاره به اینکه آموزش کافی به افرادی که اقدام به پخت غذا در مواکب می کنند وجود ندارد گفت: در تمامی موارد این امکان وجود ندارد که یک سرآشپز اقدام به طبخ غذا کند بنابراین آموزش های کافی در این زمینه بسیار لازم است، به خصوص به هنگام پخت گوشت و مرغ که احتمال ورود آلودگی و مسمویت بالایی دارد.
این متخصص تغذیه در آخر با اشاره به اینکه در طول مسیر زائرین همواره از غذاهای سبک و کم حجم مصرف کنند اظهار داشت: زائرین همواره باید جهت جلوگیری از گرمازدگی مایعات کافی بنوشند به خصوص گروه های آسیب پذیر که شامل بانوان باردار، کودکان و سالمندان است؛ گفتنی است همراه داشتن الکترولیت ها (آب و مقداری نمک) برای افرادی که به فشار خون مبتلا نیستند جهت جلوگیری از اختلالات الکترولیتی و گرمازدگی بسیار موثر است.
کبد چرب در افراد چاق شایع تر است/دو شرط کنترل چاقی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- کبد چرب در افراد چاق شایع تر است/دو شرط کنترل چاقی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
سید موید علویان، در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: با توجه به اینکه مرض قند و بالا بودن چربی خون در افراد چاق بیشتر دیده می شود، در نتیجه کبد چرب در این قبیل افراد شایع تر است.
وی افزود: در 80 تا 90 درصد افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، کبد چرب مشاهده می شود.
علویان در ارتباط با کنترل چاقی و اضافه وزن، بر ضرورت اصلاح سبک زندگی تاکید کرد و گفت: برای اصلاح چاقی و کاهش وزن، باید در شیوه زندگی تغییر ایجاد کرد و سپس رژیم غذایی با کالری محدود را در پیش گرفت.
این فوق تخصص گوارش و کبد، اضافه کرد: مشکل عمده در کاهش وزن و کنترل چاقی، حفظ وزن است که فقط معدودی از بیماران چاق می توانند به طور دائم وزن خود را کنترل کنند.
خواص پسته در پیشگیری از دیابت و سلامت چشم ها - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- خواص پسته در پیشگیری از دیابت و سلامت چشم ها - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار مهر، در مجموع مغزیجات آجیلی از قبیل پسته حاوی فیبر بوده و به حفظ سلامت روده ها کمک می کنند. پسته هم با روان کردن عملکرد روده ها مرتبط است. آنها منبع سرشار از فیبر هستند که عملکرد روده ها را تسهیل می کنند.
از سوی دیگر پسته سرشار از پروتئین ها و آنتی اکسیدان ها است. در ادامه به برخی فواید پسته برای سلامت اشاره می شود.
سلامت چشم
پسته تنها مغزی است که حاوی کورونوئید است. کورونوئیدها مسئول کاهش خطرات بیماری های مرتبط با چشم ها هستند. پسته حاوی کورونوئیدهای مشابهی است که در شبکیه چشم و عدسی چشم یافت می شود. این ماده به کاهش احتمال ابتلا به آب مروارید و مشکلات چشمی مرتبط با سن کمک می کند. متخصصان مصرف کورونوئیدها را همراه با چربی برای جذب اسان تر در بدن توصیه می کنند که البته این چربی مناسب در پسته هم وجود دارد.
سلامت قلب
میزان بالا کلسترول بد LDL در بدن می تواند منجر به انسداد شریان های شود که در بلندمدت ممکن است منجر به حمله قلبی شوند. پسته حاوی چربی های مونواشباع نشده است که برای کاهش کلسترول بد مناسب هستند. افزودن پسته به رژیم غذایی کم چرب به افزودن چربی های خوب موردنیاز برای عملکرد سالم بدن کمک می کند.
سیستم ایمنی سالم
پسته منبع غنی از ویتامین B6 است. ویتامین B6 به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. وجود آنتی اکسیدان ها در پسته به بدن در مقابله با انواع بیماری های میکروبی کمک می نماید در نتیجه سیستم ایمنی عملکرد مناسبی خواهد داست. پسته همچنین حاوی ویتامین های E و A هم است. هر دو این ویتامین ها دارای خواص کنترل آسیب و صدمه به بدن هستند. خوردن پسته قبل و بعد از عفونت به بهبود بهتر و سریع تر کمک می کند.
پیشگیری از دیابت
در بیماری دیابت، قند پیوندی با پروتئین تشکیل می دهد که برای بدن غیرقابل استفاده می شود. این فرایند گلیکاسیون نام دارد. اثبات شده است که آنتی اکسیدان های موجود در پسته برای کاهش نرخ گلیکاسیون مفید هستند. از اینرو این مغز برای کنترل دیابت مفید است.
کنترل و مدیریت وزن
چربی های مونواشباع نشده موجود در پسته موجب اضافه وزن نمی شوند. همچنین فیبر موجود در پسته به خروج مواد سمی از بدن کمک می کند. از سوی دیگر فیبرها موجب طولانی شدن احساس سیری شده و در نتیجه پرخوری کاهش می یابد.
.: Weblog Themes By Pichak :.